Spring naar inhoud

Ambassadeurs van het wijkbudget

Gert, Marjon en Carsten zijn trotse bewoners van de Scheveningse Parkwijken en voorzitter van hun wijkvereniging. Wat vinden zij van het wijkbudget van € 50.000,-? 

Op deze foto zie je Gert.

Gert

Bewoner en voorzitter van Wijkvereniging Van Stolkpark

"Het is toch geweldig dat wij € 50.000,- mogen besteden om onze (park)wijken mooier en leuker te maken. Of dat nou extra bankjes zijn, een uitkijktoren, interactieve wandelingen of iets anders. Met dit budget is veel mogelijk. Daarom roep ik alle wijkbewoners op: kom met verrassende ideeën!"  

Stuur je plan in
Of kom meer te weten over de wijkvereniging Van Stolkpark
Op deze foto zie je Marjon

Marjon

Bewoner en voorzitter van Wijkvereniging Duttendel-Wittebrug

"Beste medebewoners van Duttendel en Wittebrug, stuur plannen in om extra accenten toe te voegen aan onze mooie groene Scheveningse wijk(en). Maak gebruik van het wijkbudget! Het biedt een geweldige kans voor het beste plan. Aarzel niet, maar kom in actie en dien een plan in!" 

Stuur je plan in
Of kom meer te weten over de wijkvereniging Duttendel-Wittebrug
Op deze foto zie je Carsten. Hij komt door een hek lopen.

Carsten

Bewoner en voorzitter Wijkoverleg Zorgvliet

"Ik moedig iedereen in Zorgvliet aan met ideeën te komen om onze wijk mooier te maken. Een extra bloemenbak of bankje, een openbare jeu-de-boulesbaan, wipkippen voor de jeugd, zolang het haalbaar is en binnen één van de 4 thema’s past. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen!"

Stuur je plan in
Of kom meer te weten over de wijkvereniging Zorgvliet

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren